Atenció al client

Envia un mail a info@moltamuntanya.com i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Quan rebré la meva comanda?

Un cop ens arriba la teva comanda, tardem uns 10 dies en serigrafiar i assecar el producte. Rebràs el teu paquet entre 2 i 3 dies laborals una vegada t’arribi el correu confirmant que ja s’ha fet l’enviament.

Si necessites la comanda per a una data propera, posa’t en contacte amb nosaltres i farem tot el possible per tenir-ho abans.

Recomanacions abans de fer la comana

Serigrafiam una a una cada peça segons el que el client ens demana, per això, abans de fer la comana, mira la guia de talles per saber quina és l’adient. Fer un canvi de talla implica tornar a fer una peça nova i ens quedam l’antiga. Si tens dubtes de colors i talles, sisplau envia’ns un mail info@moltamuntanya.com i t’informarem del que necessitis abans de posar-nos a serigrafiar. 

Un cop el paquet ha sortit del nostre taller, t’hauràs de posar en contacte amb MRW amb el nº de seguiment que us enviarem per saber on està el paquet, ja que nosaltres no ho gestionam. 

Acceptau devolucions i canvis?

Si has adquirit els nostres productes a una botiga externa a nosaltres, ho hauràs de gestionar amb ells. 

Acceptam canvis, clar que sí. Però s’han de gestionar personalment als mercats on ens pots trobar setmanalment o al punt de venda a Selva (bar Ca’n Pereó). Ens tornes la que no et val, i agafes una de les que ja tenim fetes. 

Qualsevol altra opció corre per part del client. 

Per les comandes enviades fora de Mallorca, no tenim opció per poder fer el canvi personalment (de moment), pel que per poder canviar-la ens pots enviar de nou el paquet a C/Cirers, 2 07313 Selva, Mallorca. Les despeses de tots els enviaments corren per part del client. 

Feis enàrregs personals?

Qualsevol idea és benvinguda i l’agafam amb molta energia i ganes! Ens encanten els reptes. Tant si vols fer un regal especial com si tens un grup d’amics i planejau fer un repte muntanyenc, escriu-nos i entre tot ho pensarem.

Voldries tenir productes de Molta Muntanya a la teva botiga?

Contacta per mail a info@moltamuntanya.com